Swiss Lake Residence | Despre noi
Swiss Lake Residence este complexul rezidential care se dezvolta pe malul raului Pasarea, in zona de nord-est a Bucurestiului. 110 apartamente conectate la natura, zona de recreere cu piscina pentru adulti si copii si multa verdeata - acestea sunt principalele caracteristici ale noului ansamblu rezidential. Pentru detalii vizitati site-ul si programati o intalnire!
despre dezvoltatorul swiss lake residence, cine dezvolta swiss lake residence, despre habitat brokers, agentia habitat bucuresti
348299
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348299,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Despre dezvoltator

Swiss Grain, dezvoltatorul proiectului Swiss Lake Residence, aduce din Turcia experiența unei afaceri de succes de peste 30 de ani, în diverse domenii de activitate.

Swiss Lake Residence este proiectul imobiliar pilot. Primul dezvoltat de companie în România. Acestea sunt primele 110 locuințe din totalul de 1700 pe care compania le va dezvolta în următorii ani în zona de nord a Bucureștiului.

Proiectul se dezvoltă pe 13.000 mp și cuprinde 5 tronsoane, apartamente de 2,3 și 4 camere, parcări, spații de depozitare și de recreere, piscină și zone verzi. Perioada estimată pentru finalizare: vara 2018.

Despre echipa de vânzări

HABITAT Brokers este agenția imobiliară care se ocupă de managementul vânzărilor și al acțiunilor de marketing pentru proiectul imobiliar Swiss Lake Residence.

Echipa responsabilă de proiect este pregătită să răspundă tuturor întrebărilor potențialilor cumpărători, să conducă discuțiile legate de achiziție și să ofere suport pentru realizarea tranzacției.