Swiss Lake Residence | Oferta de lansare
Swiss Lake Residence este complexul rezidential care se dezvolta pe malul raului Pasarea, in zona de nord-est a Bucurestiului. 110 apartamente conectate la natura, zona de recreere cu piscina pentru adulti si copii si multa verdeata - acestea sunt principalele caracteristici ale noului ansamblu rezidential. Pentru detalii vizitati site-ul si programati o intalnire!
swiss lake residence, ansamblu rezidential, complex rezidential, apartamente noi pipera, apartamente noi cosmopolis, cosmopolis, apartamente cu piscina, apartamente cu gradina, apartamente noi bucuresti, apartamente in nord, apartamente otopeni, apartamente tunari, apartamente baneasa, apartamente aviatiei, complex nou, ansamblu nou, apartamente in constructie, investitie in apartamente
348699
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348699,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Promoția lunii februarie

Februarie topește inimi, noi topim prețuri! O reducere de nerefuzat pentru apartamentele de tip Meilen. Discount de 14.000 euro + TVA în perioada 11 – 28 februarie 2019!

Meilen, 2 camere, aprox. 66 mp cu balcon și vedere către lac, este la preț promoțional 55.900 euro + TVA, în loc de 69.910 euro + TVA.*

* Oferta este valabilă pentru primii 6 cumpărători, în perioada 11 – 28.02.2019, în limita stocului, și se poate securiza prin semnarea promisiunii de vânzare-cumpărare. Promoția nu se cumulează cu discount-ul “Avantaj faza de proiect”. Nu se aplică pentru “Rate la dezvoltator”.

Contactează-ne acum, să prinzi oferta!

meilen-oferta-web
Avantaj faza de proiect

Până la 9.000 € + TVA reducere netă.

În această fază a construcției te bucuri de 5% discount din prețul de listă al apartamentelor.

CONTACTEAZĂCONTACTEAZĂ

Am finalizat montarea acoperișului și am reactualizat începând cu 06.12.2018 discount-ul “Avantaj faza de proiect” de la 10% la 5%. Proiectul este gata în curând, nu îți mai amâna vizita!

Și tu, ca și noi, iți dorești să trăiești într-un loc care să te ajute să te deconectezi la finalul zilei de stresul cotidian? Descoperă Swiss Lake Residence! Ansamblul de locuințe conectate la natură, conceput pentru familii cu un stil de viață modern.

Îți dăm cel mai bun motiv bun să nu îți mai amâni vizita! În această fază a construcției ai 5% reducere din prețul de listă pentru apartamentele contractate/ rezervate. Această reducere este valabilă până la recepția imobilelor. Poți verifica prețurile întregi, de listă AICI.

Profită de reducere, contactează-ne!

*Promoția “Avantaj faza de proiect” nu se cumulează cu alte reduceri și nu este valabilă în cazul achiziției în rate la dezvoltator.

Faza de proiect | Ianuarie