Swiss Lake Residence | Oferta de lansare
Swiss Lake Residence este complexul rezidential care se dezvolta pe malul raului Pasarea, in zona de nord-est a Bucurestiului. 110 apartamente conectate la natura, zona de recreere cu piscina pentru adulti si copii si multa verdeata - acestea sunt principalele caracteristici ale noului ansamblu rezidential. Pentru detalii vizitati site-ul si programati o intalnire!
swiss lake residence, ansamblu rezidential, complex rezidential, apartamente noi pipera, apartamente noi cosmopolis, cosmopolis, apartamente cu piscina, apartamente cu gradina, apartamente noi bucuresti, apartamente in nord, apartamente otopeni, apartamente tunari, apartamente baneasa, apartamente aviatiei, complex nou, ansamblu nou, apartamente in constructie, investitie in apartamente
348699
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348699,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Promoția lunii aprilie

De Paște am pregătit o ofertă de nerefuzat pentru apartamentele-duplex tip Rohn: loc de parcare + boxa + 7.540 euro + TVA reducere în luna aprilie 2019*!

Rohn este perfect pentru familii, dar și pentru burlaci moderni! Fiind organizat pe 2 niveluri, poți avea parte de toată intimitatea de care ai nevoie. Rohn are 3 camere, aproximativ 90 mp cu balcon, și acum se vinde la preț promoțional de 90.000 euro + TVA, în loc de 97.000 euro + TVA. În plus, special în această lună, îți oferim locul de parcare și o boxa cadou de Paște!

* Oferta este valabilă pentru primii 2 cumpărători, în perioada 02 – 26.04.2019, în limita stocului, și se poate securiza prin semnarea promisiunii de vânzare-cumpărare. Promoția nu se cumulează cu discount-ul “Avantaj faza de proiect”. Nu se aplică pentru “Rate la dezvoltator”.

Contactează-ne și hai în vizită!

Avantaj faza de proiect

Până la 9.000 € + TVA reducere netă.

În această fază a construcției te bucuri de 5% discount din prețul de listă al apartamentelor.

CONTACTEAZĂCONTACTEAZĂ

Am finalizat montarea acoperișului și am reactualizat începând cu 06.12.2018 discount-ul “Avantaj faza de proiect” de la 10% la 5%. Proiectul este gata în curând, nu îți mai amâna vizita!

Și tu, ca și noi, iți dorești să trăiești într-un loc care să te ajute să te deconectezi la finalul zilei de stresul cotidian? Descoperă Swiss Lake Residence! Ansamblul de locuințe conectate la natură, conceput pentru familii cu un stil de viață modern.

Îți dăm cel mai bun motiv bun să nu îți mai amâni vizita! În această fază a construcției ai 5% reducere din prețul de listă pentru apartamentele contractate/ rezervate. Această reducere este valabilă până la recepția imobilelor. Poți verifica prețurile întregi, de listă AICI.

Profită de reducere, contactează-ne!

*Promoția “Avantaj faza de proiect” nu se cumulează cu alte reduceri și nu este valabilă în cazul achiziției în rate la dezvoltator.

Faza de proiect | Ianuarie