Swiss Lake Residence | Oferta de lansare
Swiss Lake Residence este complexul rezidential care se dezvolta pe malul raului Pasarea, in zona de nord-est a Bucurestiului. 110 apartamente conectate la natura, zona de recreere cu piscina pentru adulti si copii si multa verdeata - acestea sunt principalele caracteristici ale noului ansamblu rezidential. Pentru detalii vizitati site-ul si programati o intalnire!
swiss lake residence, ansamblu rezidential, complex rezidential, apartamente noi pipera, apartamente noi cosmopolis, cosmopolis, apartamente cu piscina, apartamente cu gradina, apartamente noi bucuresti, apartamente in nord, apartamente otopeni, apartamente tunari, apartamente baneasa, apartamente aviatiei, complex nou, ansamblu nou, apartamente in constructie, investitie in apartamente
348699
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348699,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Avantaj faza de proiect

Ultimele apartamente cu reducere!

În această fază a construcției te bucuri de 5% discount din prețul de listă al apartamentelor.

CONTACTEAZĂCONTACTEAZĂ

Am finalizat 80% din proiect (luna mai 2019) și am reactualizat discount-ul “Avantaj faza de proiect” de la 10% la 5%. Proiectul este gata în curând, nu îți mai amâna vizita!

Și tu, ca și noi, iți dorești să trăiești într-un loc care să te ajute să te deconectezi la finalul zilei de stresul cotidian? Descoperă Swiss Lake Residence! Ansamblul de locuințe conectate la natură, conceput pentru familii cu un stil de viață modern.

Îți dăm cel mai bun motiv bun să nu îți mai amâni vizita! În această fază a construcției ai 5% reducere din prețul de listă pentru apartamentele contractate/ rezervate. Această reducere este valabilă până la recepția imobilelor.

Profită de reducere, contactează-ne!

*Promoția “Avantaj faza de proiect” nu se cumulează cu alte reduceri și nu este valabilă în cazul achiziției în rate la dezvoltator.

Faza de proiect | Ianuarie